HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JM ALBIZURI I JOSEP PI CAMPIONS DEL 9È TORNEIG JOVENTUT AL-VICI   (30.09.2018)
     
 

La parella formada per Juan Miguel Albizuri  i Josep Pi  del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels  campions del 9è Torneig Joventut Al-vici – 6èTrofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts, al imposar-se a la parella formada per Axel Guimó i Moisés Pérez, del Club Bowling Diagonal, de Sant Vicenç dels Horts en una ajustada partida en la final de defensa de posició 440 a 420, celebrada aquest diumenge.


Les 12 millors parelles de les sèries de classificació van prendre part a la final formada per dos grups de 6 parelles per decidir la final de defensa de posició, la parella guanyadora va lidera la final del seu grup des de la primera partida, mentre que els segons classificats no ha estat fins la darrera partida de la semifinal que s’han posat en el primer lloc per disputar-se el primer lloc amb la primera parella del grup A. En la lluita per la 3a i 4a posició, Marcial Ovide i Keyla Vásquez s’han imposat per la mínima a la parella formada per Àlvar Cardona i Álvaro Cardona 429 a 422, Artur Colomer i Íngrid Julià s’han enfrontat a José I Estevez i Fernando Gomez per la 5a i 6a posició 430 a 399, Juan José Bustos i Enrique Rosa s’han imposat a Eduard Grau i Pedro Jiménez 473 a 425, la 9a i 10 posició han estat per Lia Mojarro i Sergio Retamal contra Joan Creus i Benito Boira 392-351, i l’11a i 12a posició l’han disputat Joan i Xavier Piqué amb Carlos Avilès i Javier Crespí 417 a 381.


Marcial Ovide ha estat el  jugador individual amb la millor sèrie 1474, 245,66 de mitjana la millor partida masculina ha estat per Juan José Bustos del Club Seven-3 de St. Vicenç dels Horts amb 278 pals, en categoria femenina, la millor sèrie (1194) l’han compartit, Íngrid Julià del CB Les Corts  Lia Mojarro del Xtreme Bowling Club que també ha aconseguit la millor partida.


En acabar la competició s’ha fet el tradicional lliurament de premis i trofeus, de mans de Joan Creus, president del club Joventut juntament amb Manuel Ortega, primer Tinent d’Alcalde de Sant Vicenç.


Un total de 26 parelles han pres part a la competició, que s’ha celebrat del 25 al 30 de setembre, a  Baix Bowling i organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B.,  amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Podi de campions amb Joan Creus i Manuel Ortega


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades