BITLLES CATALANES: JUANJO MARTÍNEZ I NEUS MARTÍNEZ, PARE I FILLA, CAMPIONS DE LLEIDA  (03.10.2018)

Èxit familiar en la primera edició del Campionat Individual de Lleida: Juanjo Martínez (Torà), i Neus Martínez (Tàrrega), pare i filla, es van proclamar campions provincials en el campionat celebrat a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), el passat 23 de setembre, organitzat pel C.B. Olius i que va comptar amb la participació de 40 esportistes, 30 homes i 10 dones, representant a 15 clubs diferents.

El campionat es va celebrar seguint el format del Campionat de Catalunya Individual. Tots els participants, que van obtenir la classificació gràcies als Circuits Individuals 2017-18, van disputar dues partides de classificació, i un cop sumades les puntuacions, es van classificar per la final els 10 millors homes i les 5 millors dones. En la final, tant Juanjo Martínez com la seva filla Neus van realitzar una partida perfecte – 90 punts – i es van imposar respectivament a Manuel Nogales (Olius) i Ramon Caba (Miralcamp), en categoria masculina, i Ana Maria Molina (Tàrrega), actual campiona de Catalunya, i Roser Enrich (Ametllers) en categoria femenina.

En finalitzar el campionat es van lliurar els preceptius trofeus als millors jugadors i jugadores. Es van encarregar de fer-ho els senyors Toni Màrquez, alcalde d’Olius, Albert Bajona, representant del Consell Comarcal del Solsonès, Abel Sensarrich, vicepresident primer de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Koen Balcaen, president del C.B. Olius.