HOME




   
 
BITLLES CATALANES: HOMENATGE A GASPAR AGUAYO  (11.10.2018)
     
 

El passat 22 de setembre se celebrà a les pistes de bitlles catalanes de la Vall d’Hebron un homenatge en memòria de Gaspar Aguayo i Serra, organitzat pels tres clubs més antics de la ciutat de Barcelona – Guinardó, COP i Siuranenc d’Horta – i que va comptar amb la participació de dos dels clubs més antics de Catalunya, el C.B. la Sénia (Montsià), i el C.B. Miralcamp (Pla d’Urgell).


En acabar les dues partides que van disputar els cinc equips en representació dels clubs presents, van prendre la paraula Ferran Herrera, Antoni Verdú i Daniel Cervera, que van recordar la figura de Gaspar Aguayo, en la seva faceta de llibreter i la d’apassionat de les bitlles catalanes. Aquesta passió el portar a ser una persona clau en la recuperació d’aquest esport i en la seva introducció en la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


A l’acte hi van assistir, a més de força membres dels clubs participants, el president de la FCBB Joan Ricart, i la vídua i la filla d’en Gaspar, Marina Piferrer i Mireia Aguayo, que van ser obsequiades amb un muntatge fotogràfic històric, i uns rams de flors lliurats per dos joves bitllaires de la Sénia.


 


 


Foto: Gaspar Aguayo amb les seves dues passions: els llibres i les bitlles



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades