BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL TORNEIG SEVEN-3  (19.11.2018)

Axel Guimó, del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, guanya per segon any consecutiu el Torneig Seven-3 en la final de defensa de posició. Les instal·lacions de Baix Bowling van acollir la 15a edició del Torneig, celebrat del 13 al 18 de novembre.

Axel Guimó va encapçalar la classificació i va  passar amb comoditat les diferents etapes de la final aconseguint el primer lloc per la final de defensa de posició en la que es va imposar a  Pere Sadurní del C.B. Penedès per 191 a 181. El tercer lloc va ser per  Pedro Jiménez del Mediterrània BC,  al ser derrotar per Pere Sadurní en la partida anterior per 209 a 171.

Els millors resultats del torneig van ser per Axel Guimó que va assolir la millor sèrie de classificació amb 1401 scratch, mentre Pedro Jiménez del Club Mediterrània aconseguia la millor partida scratch amb 274 pals i la millor sèrie amb handicap amb un total de 1385 pals. En categoria femenina els millors resultats els va obtenir Íngrid Julià  del Club Les Corts, tan a scratch com amb handicap, amb 1209 i  1257 respectivament així com la millor partida femenina amb 231 pals.

Classificacions: 1. Axel Guimó (Club Diagonal); 2. Pere Sadurní (Penedès) 3. Pedro Jiménez (Mediterrània); 4. Marcial Ovide (Diagonal); 5. Miguel A Seoane (Diamond); 6. Joan Vall (Diagonal; 7. Sergi Montaña (Diagonal); 8 Juan José Bustos (Seven-3). 43 esportistes de 13 clubs d’arreu de Catalunya, van participar en aquesta  edició del torneig.

Acabada la competició va tenir lloc l’acte de lliurament de trofeus,  a càrrec de Carlos Avilés, president del club acompanyat de la secretària Meritxell Sánchez, la competició va estar organitzada pel Club Seven-3 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.