HOME




   
 
BITLLES CATALANES: RECONEIXEMENT ALS ESPORTISTES JOVES DE TERRES DE L’EBRE  (21.11.2018)
     
 

Dissabte passat el Govern va felicitar als esportistes i clubs de Terres de l’Ebre pels èxits assolits en el Campionat de Catalunya Infantil 2018, celebrat a Tordera.


Les joves promeses  dels clubs, Godall, La Galera i la Sènia, van ser guardonats amb  una medalla personalitzada amb el seu nom i el lloc que van aconseguir al campionat, així mateix  es va fer un reconeixement especial a Sara Arasa, pels seus quatre títols de Campiona de Catalunya consecutius.


L’acte de reconeixement es va celebrar a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre a Tortosa i va estar presidit pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat de, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la representant territorial de l’Esport a la demarcació, Cinta Espuny.


En l’acte també es va reconèixer la bona trajectòria de les entitats que van estar representades pels seus presidents i presidenta, Roser Cherta (CB La Galera), Francisco Aguiar (CB Godall) i Jaume Vidal (CB La Sénia).


També hi han estat presents el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart; la delegada territorial d’aquest organisme, Gemma Millán; l’alcaldessa de Godall, Teresa Esmel; l’alcalde de La Galera, Ramón Muñoz, i el regidor d’Esports de la Sénia, Pau Garcia.


Club Godall: Sara Arasa (campiona alevina); Maria Rangel (campiona infantil); Dunia Rangel (sots-campiona benjamina); Jazmina Esquerré (sots-campiona alevina); Pol Clemente (sots-campió aleví); Ainhoa Cardona (3a alevina); Vinyet Fornós (4a alevina); Marina Villalbí (5a benjamina) i  Aroa Martínez (5a alevina). Club La Sénia: Iris bel (4a infantil); Marc Vidal (5è infantil); Izan Angulo (6è infantil) i Hèctor Pérez (7è benjamí). Club La Galera: Lleonard Cortiella (8è aleví).


Foto1-2: Grup guardonats amb autoritats. Foto 3: Sara Arasa


http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-reconeixement-bitlles


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades