HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGONA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (28.11.2018)
     
 

Ja s’han disputat dues jornades dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, amb una participació total de 437 jugadors i jugadores de 54 clubs de tot el país, repartits en diferents categories d’edat, des la categoria benjamina fins la sènior.


En categoria femenina lidera el Circuit Sènior Ascensión Hidalgo (Sabadell), amb una mitjana de 78,5 punts per partida. En categoria sub 25 Marta Solé (Siuranenc d’Horta), domina amb 77 punts per partida. En les categories més joves, benjamina, alevina i infantil són primeres Dúnia Rangel (Godall), Jana Ortega (Termites Llefià), i Maria Rangel (Godall), respectivament.


En homes, amb una mitjana de 80,75 punts per partida, Josep Maria Roig (Salomó), és el primer de la categoria sènior. En sub 25, Nil Solé (Igualada), lidera la classificació amb 78 punts de mitjana. Héctor Mateo (la Penya del Bistec), Abel Caballé (la Penya del Bistec), i Pol Viladrich (Olius), encapçalen les classificacions de categoria benjamina, alevina i infantil.


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 26/27 de gener, 23/24 de febrer, 23/24 de març, i 4/5de maig de 2019. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2019.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada dels Circuits Individuals a les pistes del C.B. Ametllers, Cervera


.


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades