HOME




   
 
BOWLING: JOSEP PI LÍDER DEL QUART CIRCUIT SÈNIOR  (30.11.2018)
     
 

Un cop disputades 3 proves del 4rt. Circuit Sènior, Josep Pi del Joventut Al-Vici, C.B., de Castelldefels, lidera la classificació provisional amb un total de 253 punts, seguit per Jordi Tubella del mateix club i amb 231 punts, el tercer lloc és per Juan Serrano del Club Flecha-1 de Barcelona amb 227 punts.


En les tres proves celebrades de les vuit previstes, els esportistes més destacats són del Club Joventut Al-Vici, a la primera prova del circuit 2018-2019 celebrada a les instal·lacions d’Aro Bowling a Platja d’Aro, en Josep Pi va ser el primer classificat, Jordi Tubella va ser el més destacat de  la segona prova disputada a Ozone Bowling de Lleida i Álvaro-José Cardona ho va estar a la tercera que va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts,  així mateix Fernando Gómez es manté amb la millor sèrie amb 703 pals.


Un total de 64 esportistes de 17 clubs d’arreu de Catalunya han pres part a les sèries de la 4a edició del Circuit Sènior que organitza l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i que està homologada per la FCBB, les pistes de Bowling El Vendrell, acolliran la cinquena prova que tindrà lloc els dies 19 i 20 de gener de 2019.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


http://www.abcs2015.cat/circuit.html


Foto: Grup de participants de la 3a sèrie

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades