HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CALELLA MARXA FAR LÍDER DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME  (05.12.2018)
     
 

Sorpreses en la classificació de la XIV Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes, que encapçala provisionalment el Calella Marxa Far, després d’haver aconseguit vuit victòries en les vuit partides disputades fins ara. El segon classificat, el Perxa d’Astor Negre tampoc coneix la derrota en  les vuit partides disputades, però té un punt menys que els del Maresme ja que ha cedit un empat.


Però les sorpreses no acaben aquí, ja que després de trobar al Mallorquines-Sils A en tercera posició, trobem al Blanes en quarta i els Rovellons de Pineda de Mar en cinquena. Dos dels equips aspirants al títol, la Bitlla Atòmica i Gent de Barri de Pequín, ja han perdut dues i tres partides respectivament de les sis que han disputat fins ara.


Les properes jornades de la Lliga Selva-Alt Maresme es disputaran el dia 15 de desembre a Fogars de la Selva, a les pistes del C.E. Bitllaires de Fogars, nou en la competició, i el dia 22 del mateix mes es disputarà al Parc de la Sardana de Tordera la jornada suspesa per pluja el passat 17 de novembre. El 13 de gener es disputarà a Calella el tradicional Torneig de Reis.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto:  Gent de Barri de Pequín, campions 201/2018 i organitzadors del Torneig de Reis


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades