HOME




   
 
BITLLES CATALANES: IGUALTAT I EMOCIÓ A LA LLIGA CATALANA  (11.12.2018)
     
 

El cap de setmana 15/16 de desembre es disputarà la novena jornada de la 8a edició de la Lliga Catalana de bitlles, competició en la que participen 50 equips en representació de 48 clubs de tot Catalunya, distribuïts en 6 grups de proximitat territorial.


Os de Balaguer, Igualada B, Benavent de Segrià i Miralcamp es disputen les primeres posicions del Grup 1, amb una mica d’avantatge pels d’Os de Balaguer. En el Grup 2 encapçalen la classificació Auto Nayox Seat Tàrrega i Igualada A, tots dos amb 24 punts, i en tercera posició hi trobem a los del Huerto. Al tractar-se d’un grup amb nombre d’equips senar, no tots porten les mateixes partides disputades.

El Grup 3 està encapçalat per la Penya del Bistec B (amb dues partides de més), empatat a 18 punts amb Vall-llobrega. Els segueixen amb 16 punts Torrent i Alls Secs Piquen, aquests amb dues partides menys. Pel què al Grup 4, format per només cinc equips de les Terres de l’Ebre, és el líder momentani la Galera amb 10 punts. Només falta l’enfrontament entre Godall i Catalònia de Jesús per posar fi a la primera volta.


Els Grups 5 i 6 disputaran la última jornada de la primera volta el proper cap de setmana. Sabadell, Colobrers i Salomó encapçalant el Grup 5, mentre que el Guinardó i la Penya del Bistec A són els primers classificats del Grup 6


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: el C.B. la Galera competeix en el Grup 4



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades