HOME




   
 
BOWLING TEMPIN: SWEETRADE CAMPIÓ DEL MEMORIAL JOSEP MARIA OLIVA  (12.12.2018)
     
 

El Sweetrade Bowling Club Les Franqueses  format per, Artur Colomer, Enric Carrió, Joan Piqué i Víctor Hurtado son els campions  del 4rt Memorial Josep Maria Oliva, celebrat a les instal·lacions d’Aro Bowling de Platja d’Aro el passat 11 de noviembre.


Resultats molt ajustats entre els tres primers classificats, el Sweetrade va superar només per un pal a l’equip del Club Bowling Barcelona, amb un total de 3156 pals, el conjunt format per,  Fernando Sanz, Jordi Ambrós, Manel Ciero i  Xavier Albert, es van imposar a l’equip B del Joventut Al-VIci de Castelldefels amb, Borja Hernanz, Jordi Ponsico, Josep Pi i Pau Ortega amb un total de 3145


Molt bons resultats en general, destacant els assolits per Artur Colomer que amb una mitjana de 208,75 encapçala la classificació individual, seguir de Cristian Zueco del Club Bowling Tomahawk de Bellvís  amb una Mitjana de  200,  Manel Ciero completa la tercera plaça amb una Mitjana de 195.


32 esportistes formavens el 8 equips participants a la competición: CB Barcelona, C.B. Granollers, Joventut Al-Vici A i B de Castelldefels, C.B. Seeker’s de Barcelona, Sweetrade BC de les Franqueses, Team Ilerdense de Lleida i Tomahawk de Bellvís.


Un cop acabada la competició, Carlos Martí, vicepresident de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 va ser l’encarregat de fer el lliurament del trofeo a l’equip campió.


El Memorial Josep Maria Oliva dóna pas a la Lliga Interclubs que va començar el dia 2  de desembre. La competició esta organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sèniors 2015, amb la col·laboració dels Clubs Barcelona, Joventut Al-Vici i Sweetrade.



http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp





Foto: equip campió amb Carlos Martí



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades