HOME
   
 
BITLLES CATALANES: TERMITES LLEFIÀ C I SAGRADA FAMÍLIA LIDEREN LA LLIGA BARCELONA  (18.12.2018)
     
 

Després d’haver-se disputat 10 jornades de la primera fase, els equips Termites Llefià C i Sagrada Família, encapçalen respectivament els grups A i B de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes, en la que participen 19 equips de 14 clubs de la província de Barcelona.


L’equip C del Termites Llefià lidera la classificació del Grup A amb 18 punts – 9 victòries en 10 partides – dos més que els Colobrers de Castellar del Vallès i quatre sobre l’equip B dels badalonins. El Sagrada Família ha guanyat les 9 partides disputades fins ara (el Grup B està format per 9 equips), i porta un clar avantatge sobre el segon classificat, el Siuranenc d’Horta B amb 12 punts. Segueixen als hortencs, amb 10 punts, Sant Martí Sarroca, Fartucs Bitlles, Viladecans i Siuranenc C.


La lliga es reprendrà el proper 20 de gener amb la disputa de les jornades 11 i 12. El Grup A competirà a les pistes de la Perestroika, a les Franqueses del Vallès (Vallès Occidental), mentre que el Grup B ho farà a la Plaça Gaudí de Barcelona (Barcelonès), terreny de joc del Sagrada Família.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  Imatge de la última jornada del Grup B a Badalona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades