HOME

BOWLING TENPIN: BENET BOIRA I MARIBEL MONFORT CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (27.12.2018)

Benet Boira del Club Bowling Comarcal de Terrassa i Maribel Monfort de l’Associació   Bowling Catalunya Sènior 2015 campions del 5è Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a les instal·lacions de Girobowling de Salt els dies 22 i 23 de desembre.

Emocionant final masculina en la 5a edició del Campionat de Catalunya, entre Benet Boira, Jordi Tubella i Carlos Martí, en Benito va superar per 31 pals al Jordi del Joventut Al-Vici de Castelldefels,  que va remuntar de la novena a la segona posició, Domingo Puentes del Club Cat Bowling Figueres, primer de la prèvia, va ser desbancat a la primera partida de la final pel seu company de Club Carlos Martí que va assolir la medalla de bronze.

Podi femení per l’Associació Bowling Catalunya Sènior, amb Maribel Monfort al capdavant seguida d’Antonia Rius i Elena Vilà.

En l’apartat de rècords, Jordi Tubella  va assolir la millor sèrie amb 1282 pals i la millor partida scratch juntament amb Carlos Martí (253), la millor sèrie amb handicap va ser per Benet Boira amb 1307 pals, i la millor partida amb handicap també va ser per Carlos Martí, els rècord femenins tots els va assolir la campiona del torneig.

Maribel Monfort i Benet Boira, representaran a la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Bolonya (Itàlia) del 22 al 29 de juny de 2019.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha finalitzat amb el tradicional lliurament de medalles de mans de, Lluís Montfort, vicepresident 2n  de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.