BOWLING TENPIN: EDUARDO GRAU CAMPIÓ DE L’OPEN MEDITERRÀNIA  (27.12.2018)

Eduardo Grau del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, campió del 1r Open Mediterrània – Christmas Challenge, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 15 al 23 de desembre.

Eduardo Grau es va imposar a Moisés Pérez a la final de defensa de posició per 24 pals, en la partida anterior l’Eduardo es va desfer de Juan Carlos Alarcón del Club Seeker’s de Barcelona que va disputar la final pel 3r i 4rt lloc amb Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club de Les Franques en ser desbancat per Moisés Pérez del Bowling Club Diagonal de St. Vicenç dels Horts.

Rècord de participació a l’Open Mediterrania on 58 esportistes de 12 clubs catalans van disputat les sèries de classificació per obtenir una de les 20 places  de la semifinal de diumenge.   Àlvar Cardona, Eduardo Grau, Moisés Pérez, Axel Guimó, Juan Carlos Alarcón, Marcial Ovide, Cristian Zueco i Íngrid Julià van disputar els vuitens de final que van donar pas a la final.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus a càrrec de Daniel González, president del Mediterrània Bowling Club, els 20 semifinalistes van obtenir premi.

La competició va estar excel·lentment organitzada pel Club Mediterrània amb el suport de Baix Bowling i de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.