HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 16A EDICIÓ DEL TORNEIG DE REIS DE CALELLA  (18.01.2019)
     
 

El passat diumenge 13 de gener es va celebrar la setzena edició del tradicional Torneig de Reis de Calella de bitlles catalanes, organitzat per les associacions locals Gent de Barri de Pequín i Calella Marxa. Aquest campionat està obert tant a clubs federats com a associacions d’altres àmbits, empreses o simplement grups d’amics que tinguin ganes de gaudir de les bitlles.


Després d’un esmorzar de germanor tots els participants disputen dues partides, amb la suma de les quals s’estableixen les diferents classificacions: equips i individual federats i el mateix pels no federats.


En categoria federats, la Bitlla Atòmica de Tordera va ser el guanyador per equips, seguit per Penya Callos (Penya del Bistec), també de Tordera, sent tercer l’equip organitzador Gent de Barri de Pequín. En categoria individual el millor va ser Mario Lucero (Siuranenc d’Horta), seguit de Llorenç Serra (Penya Callos), i Pere Marsà (Barri de Pequín). L’Esplai Llopa de Calella va ser el millor equip no federat, mentre que el millor jugador d’aquesta categoria va ser Otto Lucero del Siuranenc d’Horta.


 Foto: Otto Lucero, millor jugador no federat amb el trofeu de vencedor


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades