HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TERCERA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (29.01.2019)
     
 

Ja s’han disputat tres jornades de les sis que consten els Circuits Individuals de bitlles catalanes, amb una participació que supera els 450 jugadors i jugadores de 56 clubs de tot el país, repartits en diferents categories d’edat, des la categoria benjamina fins la sènior. Aquestes tres primeres jornades sumen un total de sis partides, mentre que en les tres darreres jornades se’n disputaran nou, tres partides en cadascuna d’elles.


En categoria femenina lidera el Circuit Sènior Roser Cherta (la Galera), amb una mitjana de 77,17 punts per partida. En categoria sub 25 Marta Solé (Siuranenc d’Horta), domina amb 73,67 punts per partida. En les categories més joves, benjamina, alevina i infantil són primeres Dúnia Rangel (Godall), Jana Ortega (Termites Llefià), i Sara Arasa (Godall), respectivament.


En homes, amb una mitjana de 79,75 punts per partida, Paulino García (los del Huerto, Cervera), és el primer de la categoria sènior. En sub 25, Nil Solé (Igualada), lidera la classificació amb 77,50 punts de mitjana. Héctor Mateo (la Penya del Bistec), Abel Caballé (la Penya del Bistec), i Pol Viladrich (Olius), encapçalen les classificacions de categoria benjamina, alevina i infantil.


La propera jornada d’aquesta competició es disputarà els cap de setmana 23/24 de febrer. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2019. El de categories joves (infantil, alevina i benjamina), se celebrarà a Jesús – Tortosa (Baix Ebre) el dissabte 25 de maig, mentre que el campionat Absolut i Sub 25 es farà a Miralcamp (Pla d’Urgell), el dimecres 9 de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada dels Circuits Individuals a les pistes de El Pi de Sant Just - Olius



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades