HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL DE LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA BARCELONA  (12.03.2019)
     
 

Termites Llefià C i Sagrada Família, han estat els primers classificats dels grups A i B de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes, un cop disputades les 18 jornades de la primera fase. Els acompanyaran en la lluita pel títol en la lligueta de la segona fase els Colobrers (Castellar del Vallès), i el Siuranenc d’Horta B, segons classificats de cada grup, junt amb el Sant Martí Sarroca, tercer del Grup B, que ha superat per molt poc al Guinardó, tercer classificat del grup A (322,68 punts per partida del Sant Martí, per 322,22 del Guinardó).


La resta dels 19 equips participants es repartiran en tres grups més per establir la classificació final. Així en el Grup 2 hi trobarem al Guinardó, Termites Llefià B, To-k-fusta (Badalona), Poblenou A i Farctucs Bitlles de Cornellà. En el Grup 3 hi competiran Termites Llefià A, Siuranenc d’Horta C, Sabadell, Viladecans i Va Tornem-hi (Palau-solità i Plegamans). Finalment, els quatre equips del Grup 4 seran Riudebitlles, la Perestroika (les Franqueses), Siuranenc d’Horta SN i Poblenou B.


La lliga es reprendrà el proper 31 de març amb la disputa de les jornades 1 i 2 de la segona fase. El Grup 1 competirà a les pistes de la Plaça Gaudí de Barcelona (Barcelonès), terreny de joc del Sagrada Família, mentre que la resta de grups ho faran a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  Tots els bitllaires del Grup A de la Lliga Barcelona a Castellar del Vallès



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades