BOWLING TENPIN: PARTICIPACIÓ CATALANA AL 4R OPEN STORM INTERNATIONAL 4 TEAM  (19.03.2019)

El passat cap de setmana va tenir lloc a les magnifiques instal·lacions de Cristal Bowling de Wittelsheim (França), la quarta edició de l’Open Storm International 4 Team, amb la participació de Lluis Montfort , Artur Colomer i Andrés Sanz com a components dels equips Storm France i Sweetrade Europe.

Bona actuació i resultats dels catalans, Lluís Montfort (205,28 mitjana) , juntament amb Pierre-Luc Sánchez, Vivien Bados i Valentin Saulnier formaven l’equip Storm France, classificant-se en 2a posició de grup amb un total de 13.887 pals (204,22 de mitjana) i obtenint la 4a plaça després de disputar-se la partida de defensa de posició amb el 2n classificat del grup A.  L’Equip Sweetrade Europe format per Artur Colomer (198,12 de mitjana) i Andrés Sanz (186,47) van formar equip amb els francesos Jean-Michel Salvini i Maximilien Fialon, per Andrés va ser el debut en una competició internacional i fora de casa, el conjunt català-francès va obtenir la 9a posició de grup i  una mitjana  d’equip 198,63, quedant-se a un pas de la final de defensa de posició.

Èxit absolut en la quarta edició del torneig en la que s’han donat cita 36 equips d’arreu d’Europa, 158 esportistes, 130 masculins i 28 femenines.

L’equip campió ha estat l’Storm Europe, format per quatre de les millors jugadores europees, Ghislaine Van der Tol (Països Baixos); Mai Ginge Jensen (Dinamarca); Jenny Wegner (Suècia) i Maria Koshel (Russia) amb un total de 14.559 pals, 206,10 de mitjana.

Els catalans Artur Colomer i Lluis Montfort  jugadors del Club de Bowling Sweetrade de Les Franqueses del Valles, estan patrocinats respectivament per Ebonite i Storm, marques distribuïdes per la empresa Bowltech, que dirigeix Patrick Guerre amb Mercedes Palacin.

Foto 1: Storm France / foto 2: Sweetrade Europe