HOME




   
 
BOWLING: CLUB CAT BOWLING FIGUERES CAMPIÓ DE LA PRIMERA DIVISIÓ  (25.03.2019)
     
 

El Club Cat Bowling Figueres s’emporta el títol de campions de primera divisió de la 29a Lliga Catalana assolint l’ascens directe a la divisió d’honor juntament amb l’Xtreme Bowling Club.


El conjunt empordanès format per, Albert Viñolas, Carlos Dominguez, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes, Dominique Lafarge, Luzdivino Recio, Manel Gimeno i Rong Bin Situ Ling, s’han erigit campions amb 116 punts, de la primera divisió al superar als seus dos màxims rivals en el darrer partit disputat aquest diumenge.


El segon lloc  amb 111 punts l’ha assolit l’equip B del Sweetrade Bowling Club- Les Franqueses, format per, Enric Carrió, Carlos Figuls, Joan Piqué, Jordi García, Víctor Hurtado i Xavier Piqué, l’equip del Sweetrade no pot pujar a la divisió d’honor doncs el club ja compte amb un equip a la màxima divisió. La plaça d’ascens és per l’equip  l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí tercer classificat i amb 107 punts, el conjunt ha estat format per, Eloy Cinca, Enrique Rosa, Jordi Martí, Moisés Sempere, Sergio Garcia i Sergio Retamal.


Les instal·lacions d’Aro Bowling de Platja d’Ara van acollir la darrera jornada de la lliga catalana de la primera divisió, amb la participació dels 6 equips que la conformen, a més dels tres primers també en formen part els clubs, Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts, CB Barcelona i Mediterrània BC de Barcelona.


A la primera divisió hi han participat un total de 38 esportistes de 6 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto: Cat Bowling Figueres

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades