HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DECIDIDES LES SEMIFINALS DE LA LLIGA GIRONA  (03.04.2019)
     
 

Sense sorpreses pel que fa a la primera posició - el Vall-llobrega ha liderat la competició des de la primera jornada - ha finalitzat la primera fase de la Lliga Girona de bitlles catalanes, amb la disputa de les dues últimes partides a les pistes d’Esclanyà – Begur (Baix Empordà), que ha servit per confirmar les primeres posicions de la classificació i decidir les semifinals.


La lluita pel títol serà entre els quatre primers classificats, amb la disputa de semifinals i final a doble enfrontament. Vall-llobrega, com a primer classificat s’enfrontarà a Pessebristes, quarts classificats, i en l’altre semifinal s’enfrontaran Esclanyà i Torrent, segon i tercer respectivament de la primera fase. Per establir la classificació del cinquè al vuitè lloc també hi haurà enfrontaments directes a doble partida, en aquest cas entre Palamós i Vila-romà, cinquè i vuitè de la primera fase, i Mont-ras i Els Cremats, sisè i setè respectivament.


La jornada de semifinals serà el diumenge 28 d’abril a les pistes del carrer Rei Lotari de Vall-llobrega (Baix Empordà), mentre que la final serà el dia 12 de maig al poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà)


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Vista de les pistes de Vall-llobrega (Baix Empordà)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades