HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ROSER CHERTA I JAUME FANDOS VENCEDORS DEL CIRCUIT INDIVIDUAL SÈNIOR  (16.05.2019)
     
 
Un cop disputada la sisena jornada, i comptabilitzades les millors 10 partides de cada participant, Roser Cherta (la Galera), i Jaume Fandos (Godall), han estat els vencedors de la vuitena edició del Circuit Individual Sènior, que ha comptat amb una participació final de 72 dones i 253 homes d’aquesta categoria.

En categoria femenina, Roser Cherta ha sumat un total de 785 punts (78,5 de mitjana), superant a Susana Espinosa (Esclanyà), i Carme Marès (Calella Marxa), amb 783 i 781 punts respectivament. Jaume Fandos ha estat el millor en categoria masculina amb un total de 824 punts (82,4 de mitjana), seguit de Josep Maria Roig (Salomó), a un sol punt del primer, i de Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), amb 820 punts.

El proper diumenge 9 de juny, a partir de les 10 del matí, se celebrarà el Campionat de Catalunya Individual Absolut, on hi participaran tots els bitllaires que han aconseguit la classificació, tant del Circuit Sènior com del Sub 25 (60 homes i 40 dones). El campionat se celebrarà a Miralcamp (Pla d’Urgell).

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Roser Cherta i Jaume Fandos

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades