HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL MOLT EMOCIONANT A LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (17.05.2019)
     
 

Fins a sis equips estan involucrats en la lluita pels llocs d’honor de primera divisió de la lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes, que viurà la jornada final aquest dissabte 18 de maig a partir de les 10 del matí a Camarles (Baix Ebre). El Godall A és el principal favorit per endur-se el títol, ja que lidera la classificació amb 28 punts, un més que la Galera A. Tres equips en tenen 28, Cervol Vinaròs, Godall B i la Galera B, i amb 24 farà un últim esforç l’Amposta A.


El duel més destacat de la jornada és el que enfrontarà a Godall B i Cervol Vinaròs, mentre que la resta d’equips implicats en la lluita pels primers llocs s’enfronten als de la part baixa de la classificació. També està en joc el descens, amb tres equips implicats per a dues places: Masdenverge, La Sénia A i La Sénia Globetrotters


A segona divisió les coses estan més clares, i La Cava A serà campió si guanya les dues partides contra Godall E. De no aconseguir-ho el campió seria el Godall F. De tota manera, tots dos equips jugaran a primera divisió la propera temporada. El tercer classificat d’aquesta categoria és el Fora Forat, que un any més es queda a les portes de l’ascens.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Final de Lliga a Camarles


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades