HOME




   
 
BOWLING TENPIN: MOISÉS PÉREZ CAMPIÓ DEL MÀSTER DE CATALUNYA  (20.05.2019)
     
 

Moisés Pérez del BC Diagonal ha estat el campió del màster de Catalunya al imposar-se a Lluís Montfort per 221 a 209, en una emocionant final de defensa de posició.


Aquest diumenge les instal·lacions de Baix Bowling han acollir el màster masculí de Catalunya amb la participació dels 27 millors classificats per categories dels Campionats de Catalunya. Després de les  partides preliminars, s’han classificat per disputar  la defensa de posició, Lluís Montfort Rifé del Sweetrade B.C. Marcial Ovide i Moisés Pérez del CB Diagonal, per aquest ordre. El primer enfrontament de la defensa de posició l’han disputat  Marcial Ovide  contra Moisés Pérez que ha guanyat per la mínima l’enfrontament i li ha donat el pas a la final.


Un cop acabada la competició, es va fer el lliurament de medalles del màster en categoria masculina i  de les proves del  22è Campionats de Catalunya de mans de Joan Creus, president del Joventut Al-Vici CB, Mercedes Palacin, secretària dels Sweetrade BC Les Franqueses amb Keyla Vásquez i Eloi Cinca, col·laboradors de la competició.


Campions individuals absoluts, Lluís Montfort, Marcial Ovide i  Axel Guimó. Campions de 2a categoria, Manel Gimeno (Cat Figueres), Jordi Tubella (Joventut Al-Vici) i Joan Piqué (Sweetrade). Campions de 3a categoria, Cristian Zueco i Daniel Vilarroya (Tomahawk), Pedro Tudela (Barcelona).


Campions parelles absoluts, Lluís Montfort i Àlvar Cardona (Sweetrade) Sergi Montaña i Marcial Ovide (Diagonal)  Axel Guimó i Moisés Pérez (Diagonal) Campions 2a. Pedro Jiménez i Eduard Grau (Mediterrània), Joan i Xavier Piquè (Sweetrade) i J.L Arteaga i Eduard Calzada (Nou BC). Campions 3a.  Estefan Solé i Cristian Zueco (Tomahawk), Pedro Tudela i Jordi Ambrós (Barcelona), i Sergi Sierra i Daniel Vilarroya (Tomahawk).


El proper diumenge 26 de maig Baix Bowling acollirà el màster femení i el corresponent lliurament de les medalles dels Campionats de Catalunya 2019.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto 1: Podi del màster amb Joan Creus, Mercedes Palacin i Keyla Vásquez


Foto 2: grup amb tots els guardonats



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades