HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PERXA D’ASTOR NEGRE CAMPIÓ IMBATUT DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME  (21.05.2019)
     
 

L’equip del Perxa d’Astor Negre, Sant Feliu de Buixalleu, es va proclamar el passat dissabte a Calella, per primera vegada, campió de la Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes, aconseguint el rècord d’acabar la lliga imbatut amb 31 victòries i 1 empat, precisament contra els seus companys de club del Perxa d’Astor Taronja. L’equip de la Selva ha estat format per Albert Fugarolas, Enriqueta Vilà, Jordi Baronat, Sixte Morera, David Oliver i Carlos Domingues.


El Mallorquines-Sils A va acabar la lliga en segona posició, tornant a demostrar que està en un moment dolç de joc després d’aconseguir dues brillants victòries sobre Gent de Barri de Pequín. Finalment la Bitlla Atòmica ha quedat en tercera posició, en perdre les dues partides disputades contra els campions.


Individualment, el millor jugador de la temporada ha estat Albert Fugarolas (Perxa d’Astor Negre), seguit de la primera classificada femenina Carme Marès (Calella Marxa). Completen els sis primers llocs del rànquing individual 2 homes i dues dones més: Jordi Valls (Mallorquines-Sils A), Enriqueta Vilà (Perxa d’Astor Negre), Julian García (la Bitlla Atòmica), i Mercè Pascual (Mallorquines-Sils A).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 – Perxa d’Astor Negre


Foto 2 – Els campions per equips i els millor del rànquing individual



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades