HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL A I GODALL F CAMPIONS DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (22.05.2019)
     
 

El Godall A va complir amb els pronòstics i es va proclamar campió de la XXX edició de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes, revalidant el títol aconseguit l’any passat. L’equip de Godall, format per Jaume Fandos, Ana Maria Muñoz, Hipólito Meiriño, José Antonio Monfort i Rosana Montfort, va sumar un total de 32 punts, sent segon la Galera A amb 29 i tercer Cervol Vinaròs amb 28.


A segona divisió, Godall F s’ha proclamat campió amb 42 punts, dos més que La Cava A. Aquests dos equips pujaran a primera divisió la propera temporada, ocupant els llocs que deixen la Sénia Globetrottes i la Sénia A, que baixen a segona. El tercer classificat de segona divisió ha estat el Fora Forat, a 8 punts dels campions.


En els rànquins individuals, Joan Lleixà (la Galera A), i Roser Cherta (la Galera B), han estat els millors en primera divisió, mentre que els millors de segona han estat Santiago Bo (la Cava A), i Mari Luz Cañadas (Godall F).


La competició va cloure amb el tradicional dinar de germanor i lliurament de trofeus i reconeixements a càrrec de Sandra Zaragoza, alcaldessa de Camarles, Gemma Millán, delegada a Tarrgona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i  Jaume Tomàs, president del Club de Bitlles Camarles.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Godal A i Godall F, campions de la lliga Terres de l’Ebre


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades