HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JESÚS-TORTOSA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (23.05.2019)
     
 

El proper dissabte 25 de maig es disputarà al Institut Escola Daniel Magrané de Jesús-Tortosa (Baix Ebre), el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de 38 jugadors i jugadores de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en el Circuit Individual  Infantil.


Hi estaran representats fins a 17 clubs diferents, sent el C.B. Godall i C.B. la Penya del Bistec els clubs que aporten bitllaires, amb un total de 6, els segueixen el C.B. la Sénia i el C.B. Castellar amb 4, i el club amfitrió, C.B. Catalònia de Jesús amb 3. C.B. Colobrers, C.B. la Galera, C. Fartucs Bitlles i C.B.C. Llofriu n’aporten 2, mentre que el C.B. Vilafranca, C.B.C. Blanes, C.B.C. Mont-ras, A.E.C. Vic Bitlles, C.B. Olius, C.B. Perxa d’Astor, C.B. Esclanyà, C.B. Termites Llefià i C.B. Vall-llobrega estan representats per un jugador o jugadora cadascun d’ells.


El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles Catalònia de Jesús, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la EMD Jesús, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Cartell del campionat



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades