HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZA LA LLIGA CATALANA DE BITLLES  (30.05.2019)
     
 

Amb la disputa de la última jornada del Grup 2, i algunes partides que la pluja va impedir disputar en el seu moment de Grup 3, el cap de setmana 25/26 de maig va finalitzar la vuitena edició de la Lliga Catalana de bitlles, una de les més emocionants que es recorda en algun dels sis grups que la formaven.


Os de Balaguer i Auto Nayox Seat Tàrrega han estat els campions dels grups 1 i 2, que agrupaven els clubs de Lleida més els dos equips del C.B. Igualada. El campió del Grup 3, format per equips majoritàriament gironins ha estat el Vall-llobrega, actual campió de Catalunya. La Galera s’ha imposat en el Grup 4, el dels equips de les Terres de l’Ebre, mentre que en els grups 5 i 6, amb majoria d’equips de la província de Barcelona, els campions han estat Sabadell i Guinardó.


Tots aquests equips, acompanyats del segon classificat de cada grup i els tercers dels grups 1, 2 i 3, i del  Torà, equip organitzador, disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs el proper 30 de juny al camp de futbol de Torà (Segarra).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: C.B. Guinardó, campió del Grup 6 de Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades