HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT, DEFINIDA LA FINAL A VUIT  (20.06.2019)
     
 

El passat cap de setmana es va disputar l’últim enfrontament de l’eliminatòria de vuitens de final de la  setzena edició de la Copa Generalitat. Diumenge dia 16 el C.B. la Penya del Bistec va superar en dues grans partides al C.B. Igualada (778  a 728 punts), i es va assegurar la seva presència a la final a vuit d’aquesta competició.


El millor equip de l’eliminatòria de vuitens ha estat els Colobrers de Castellar del Vallès, amb un total de 782 punts i 66 bitlles. El rival dels vallesans a quarts de final serà el Vilabrú de Palafrugell, mentre que els de la Penya del Bistec s’enfrontaran a l’Ivars d’Urgell. Per la part baixa del quadre, Godall s’enfrontarà a Nayox Seat Tàrrega, i el Perxa d’Astor, de Sant Feliu de Buixalleu – equip que s’estrenarà en una final a vuit – competirà en quarts contra el Vic Bitlles.


La final a vuit se celebrarà a el Perelló, a la comarca del Baix Ebre i estarà organitzada per la secció de bitlles de l’A.J.P. El Perelló, club que debutarà en l’organització d’un gran campionat de bitlles catalanes.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El C.B. Colobrers estarà en la final a vuit d’El Perelló



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades