HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 2A COPA INTERCONTINENTAL DE BOWLING SIX  (25.06.2019)
     
 

Del 16 al 20 de juliol se celebrarà a la ciutat d’Antigua (Guatemala), la 2a Copa Intercontinental de Bowling Six (bitlles catalanes), amb la participació de les seleccions de Guatemala, El Salvador i Catalunya, i constarà de proves per equips mixtes de quatre bitllaires, dobles femenins i masculins, dobles mixtos, i prova individual màster, tant femenina com masculina. També hi haurà classificacions “all event”, tant individual com per equips.


La selecció de la FCBB estarà formada per Marta Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), Laia Roura i Biel Poch (C.B. la Penya del Bistec), i Gerard Albiol (C.B. la Galera). L’entrenador i delegat serà el tècnic de la federació Toni Solé. Abans de viatjar a Guatemala, els membres de la selecció faran el últim entrenament oficial en terres catalanes el proper dissabte 6 de juliol, a les pistes del Siuranenc d’Horta a Barcelona, on també es faran les fotos oficials de l’equip.

La primera edició d’aquest campionat es va celebrà a San Salvador (El Salvador), el juliol de l’any 2012. Catalunya hi va fer un gran paper guanyant 7 medalles d’or de vuit possibles, a més de una de plata i dues de bronze. Marta Solé i Gerard Albiol també van formar part d’aquella selecció, junt amb Mariona Llorenç (C.B. la Penya del Bistec), i Sergi Arques (C.B. Deltebre).


 


Foto: La selecció catalana després de rebre la Copa Asociación a El Salvador 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades