HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C B VALL-LLOBREGA REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE CATALUNYA  (01.07.2019)
     
 

L’equip del C.B. Vall-llobrega, format per Josep Julià, Francisco Ruiz, Raúl Leyes, Antonio Muñoz, Andreu Torres i Manel Aguilar, s’ha proclamat per segon any consecutiu campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Torà (la Segarra), el dia 30 de juny, organitzat pel C.B. Torà, que commemora el seu 25è aniversari


En aquesta 25a edició del campionat de Catalunya hi han participat 16 equips de tot el país. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip del Baix Empordà, que havia entrat com a millor equip en les partides classificatòries, ha aconseguit en una gran final 392 punts, superant el C.B. Igualada (381), segon classificat. Tercer ha estat el C.B. la Penya del Bistec (346), seguit del C.B. Sant Sebastià de Castellserà (340), i del C.B. Guinardó de Barcelona (337 punts).


El lliurament de trofeus ha estat presidit per Magí Coscollora, alcalde de Torà, acompanya del diputat de la Diputació de Lleida Albert Bajona, Isabel Torres, regidora d’esports de l’Ajuntament de Torà, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i del president del C.B. Torà, organitzador de la competició.  L’organització ha comptat amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Torà, la UFEC i el Consell Català de l’Esport i diferents patrocinadors locals.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 C.B. Vall-llobrega, campió de Catalunya els anys 2018 i 2019


Retransmissió pel canal esport3 dimarts a les 2100h



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades