HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 2A COPA INTERCONTINENTAL – 9 MEDALLES I UNA GRAN EXPERIÈNCIA  (28.07.2019)
     
 

La Selecció Catalana de Bowling Six va tancar la seva participació a la 2a Copa Intercontinental el passat 20 de juliol, aconseguint un total de 9 medalles (dues d’or, tres de plata i quatre de bronze), a més de viure una gran experiència esportiva i personal durant la seva estada a Guatemala. L’expedició catalana va ultimar la seva preparació a Panajachel, a la zona del llac Atitlan, on va tenir l’oportunitat de donar a conèixer les bitlles catalanes a la població autòctona i als molts turistes que la visiten. Després es va traslladar cap a Antigua, on es va disputar la competició.


 


Les medalles d’or es van aconseguir en la prova de Dobles Masculins (Gerard Albiol i Biel Poch), i en la d’Equips Mixtes, on després de tres partides es va superar per només tres punts en la última tirada a Guatemala A. Les medalles de plata van ser pel doble femení (Marta Solé i Laia Roura), i per Marta Solé en el individual “all event” i individual máster. Les medalles de bronze van ser per Gerard Albiol en individual “all event” i màster, Laia Roura en individual màster, i per la parella de Dobles Mixtes formada per Marta Solé i Biel Poch.


 


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling i la Federación Nacional de Boliche de Guatemala ja treballen per tal que la 3a Copa Intercontinental de Bowling Six sigui una realitat i pugui celebrar-se a Barcelona l’any 2020


 


Foto: Tots els i les esportistes participants en la competició amb els seus entrenadors (Foto Joan Mariages)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades