HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL GRAN PREMI CATALUNYA OBRIRÀ LA TEMPORADA OFICIAL  (27.08.2019)
     
 

El proper dissabte 7 de setembre, les pistes de bitlles de la Plaça Botticelli seran l'escenari de l'obertura oficial de la temporada 2019-2020 de bitlles catalanes, amb la celebració del XI Gran Premi Catalunya - Supercopa, que aquest any servirà també per homenatjar al Club de Bitlles Siuranenc d’Horta amb motiu del 25è aniversari.


Hi participarà el bo i millor de les bitlles catalanes: el C.B. Vall-llobrega, campió de Catalunya, el C.B. Godall, campió de la Copa Generalitat, el C.B. Siuranenc d'Horta, com a club amfitrió, i les Seleccions Catalanes absoluta, sub 25 i infantil, formades pels jugadors i jugadores més destacats en les competicions individuals de la temporada passada.


Tots els equips disputaran dues partides, jugant-se tots ells el Gran Premi Catalunya. A més, els equips Vall-llobrega i Godall es disputen entre ells la Supercopa. Sens dubte serà una gran matinal de bitlles que servirà per homenatjar als millors clubs i jugadors de la temporada 2018/2019 i donar el tret de sortida a la 2019/2020.


Foto: Cartell del campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades