HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ INFANTIL GUANYA EL GRAN PREMI CATALUNYA I GODALL LA SUPERCOPA  (09.09.2019)
     
 

 La Selecció Catalana Infantil ha sorprès al bo i millor de les bitlles catalanes i s’ha proclamat campiona de la onzena edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, disputat el dissabte 7 de setembre a les pistes del C.B. Siuranenc d’Horta, club que celebra el seu 25è aniversari. En aquest mateix campionat, el C.B. Godall, campió de la Copa Generalitat, s’ha endut la Supercopa.


Han format la Selecció Infantil Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), Jordi Martínez (Vilafranca), Marta Subirats (Catalònia de Jesús), Pol Viladrich (Olius), i Dúnia Rangel i Sara Arasa (Godall). Aquests joves bitllaires han aconseguit un tota de 751 punts en les dues partides que han disputat, superant al Siuranenc d’Horta, segon classificat amb 746 punts i a la Selecció Absoluta (742), que ha quedat en tercera posició.


L’equip de Godall, format per Ximo Montserrat, Ana Maria Muñoz, Hipólito Meiriño, Ramon Centelles i Jaume Fandos, quart en el Gran Premi amb 742 punts, ha superat per tant sols 1 punt al Vall-llobrega, actual campió de Catalunya, amb qui es jugava la Supercopa. La Selecció Sub 25 ha estat la sisena classificada amb un total de 678 punts


El lliurament de trofeus i records als participants, ha estat presidit per la Regidora del Districte d’Horta Guinardó de Barcelona, Rosa Alarcón, acompanyada del President del Consell del Districte, Max Zañardo. També hi eren presents el president i vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart i Abel Sensarrich, i el president del C.B. Siuranenc d’Horta, Ferran Herrera.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp 


Foto1 : Participants i autoritats a les pistes de Plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona


Foto2: Godall equip campió Supercopa 2019


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades