HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SWEETRADE LIDERA LA DIVISIÓ D’HONOR  (05.11.2019)
     
 

L’equip A del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses amb, Artur Colomer, Àlvar Cardona, Lluís Montfort, Íngrid Julià i Andrés Sanz, encapçalen la classificació de divisió d’honor de la Lliga Catalana, en la primera jornada celebrada diumenge passat.


El conjunt vallesà va aconseguir 40 punts dels 50 que estan en joc a cada concentració, en la classificació provisional el BC Diagonal de Sant Vicenç dels Horts és 2a amb 38 punts i el Joventut Al-Vici A de Castelldefels tercer amb 34 punts.


Cal destacar el debut d’Íngrid Julià a la divisió d’honor, primera dona que ho fa en aquesta divisió. Joan Vall del BC Diagonal, va ser el millor jugador de la jornada amb un total de 2190 pals aconseguint la millor partida 297 pals i quedant-se a 3 d’aconseguir la partida perfecte (300).


Les Instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt, van acollir la primera jornada d’aquest grup formada pels equips dels clubs, Sweetrade A, Diagonal, Joventut Al-Vici A, Diamond de Sabadell, Cat Figueres i Xtreme A de Sant Just Desvern.


La propera jornada se celebrarà diumenge 10 de novembre a les instal·lacions Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Sweetrade BC – Les Franqueses



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades