HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CARLOS DOMINGUEZ I ÀNGELS SALA CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (25.11.2019)
     
 

Carlos Domínguez del Club Cat Bowling Figueres i M. Àngels Sala, jugadora independent es van erigir campions del 6è Campionat de Catalunya Sènior, assolint la representació de la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Berlin (Alemanya) del 27 de juny al 4 de juliol de 2020.


Carlos Domínguez va liderar la competició scratch en tot moment, mentre el segon i tercer lloc se’l disputaven en un frec a frec Fernando Gómez i Albert Roca del Joventut Al-Vici de Castelldefels, finalment Fernando es va imposar a l’Albert per només 13 pals. Molt ajustats els resultats entre les tres primeres de la categoria femenina, M. Àngels Sala es va imposar a Maribel Monfort de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i campiona de l’edició 2018 per només 9 pals, el tercer lloc del podi va estar per Ana Maria Delgado.


En la classificació amb handicap, les guardonades femenines van ser M. Ángeles Garcia de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015,  Pilar Franco del Club Bowling Flecha-1 i Glòria Sala, jugadora independent , en categoria masculina, Javier Hernández del Club Bowling Granollers va ser campió seguit d’Álvaro-José Cardona del Joventut Al-Vici i Juan Serrano del Club Bowling Flecha-1.


La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va tenir lloc els dies 23 i 24 de novembre a les instal·lacions de Bowling d’Aro, amb la participació de 32 esportistes de 10 clubs de Catalunya.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto1: Podi masculí i femení absolut


Foto2: Podis



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades