HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 30 ANYS DE COMPETICIONS DE BITLLES CATALANES  (16.12.2019)
     
 

Ja fa trenta anys que es van començar a disputar competicions oficials de bitlles catalanes organitzades per la FCBB. Per aquest motiu, en Carles Vives i en Toni Solé han fet un recull de tots els resultats de les competicions celebrades durant aquest temps.


Aquest treball, que podeu descarregar-vos clicant al banner que hi ha a la part dreta d’aquest espai web, us permetrà conèixer quins clubs i quins bitllaires s’han endut els llocs d’honor en cada competició. Des de les primeres lligues territorials –només la primera divisió de cada lliga- inclosa la Lliga Femenina de Lledia (de la que falten alguns resultats), fins les més modernes, com els Circuits Individuals, i un resum per clubs dels premis per equips i individuals.


També hi trobareu informació sobre quins jugadors i jugadores han format part de les diferents Seleccions Catalanes de Bitlles i en quines competicions o celebracions han participat aquestes seleccions.


Esperem que aquest treball sigui del vostre interès, i que si teniu alguna dada que hi falta o trobeu alguna errada no dubte en fer-nos un mail a tonisole@fcbb.cat per tal de tenir aquest recull el més complert i correcte possible


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades