HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNEN LES COMPETICIONS DE LLIGA  (09.01.2020)
     
 

El  proper cap de setmana 11/12 de gener es reprendrà la competició en alguna de les lligues oficials de bitlles catalanes. El dissabte dia 11 es disputarà a les pistes del Pàrquing de l’Estació de Sils (la Selva), la 8a jornada de la Lliga Selva-Alt Maresme, mentre que diumenge dia 12, serà el torn de la segona divisió de la Lliga de les Terres de l’Ebre, amb la disputa a l’Estadi Municipal d’Amposta de la 7a jornada d’aquesta categoria.


En la lliga Selva-Alt Maresme destaquen els enfrontaments dels dos equips locals: el Mallorquines-Sils A s’enfrontarà al Calella Marxa Far, mentre que el B ho farà contra el campió de la temporada passada, el Perxa d’Astor Negre. A Amposta, els enfrontaments que es preveuen més interessants són el del líder Fora Forat contra El Perelló A, i El Perelló B contra Catalònia Forn de Carlos B.


El cap de setmana 18/19 d’aquest mes tornarà la competició a la Lliga Catalana, amb la disputa de la 8a jornada. També se celebraran les jornades 11 i 12 de la Lliga Barcelona i la jornada 5 de la Lliga Girona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El Godall E competeix en la segona divisió de la Lliga Terres de l’Ebre



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades