BOWLING: LLUIS MONTFORT A LA FINAL DEL 32ND IRISH OPEN   (21.01.2020)

Lluis Montfort amb una sèrie de 1311 pals es va classificar per disputar la final del 32è Irish Open, celebrat a les instal·lacions de Leisureplex Stillorgan – Dublín, del 12 al 19 de gener, amb la participació de 200 esportistes de 20 països.

Lluis Monfort juntament amb Patrick Guerre i Andrés Sanz del Sweetrade Bowling Club - Les Franqueses, van prendre part al 32è Irish Open, 2a prova del Tour Europeu (EBT 2020). Per Andrés va ser el debut en una prova del circuit europeu fora de l’estat, per en Patrick aquesta competició ja és un clàssic, els resultats obtinguts (1115 i 1094 respectivament) no van ser suficients per entrar entre els finalistes.

Dissabte al vespre es va disputar la primera eliminatòria de semifinals, el Lluis va obtenir el primer lloc amb un total e 948 pals (237 de mitjana). Diumenge al matí, tot i els bons resultats 836 (209 de mitjana) no va poder superar el 12è lloc que li hauria donat pas a la 3a eliminatòria.

Nicola Pongolini d’Itàlia va ser el campió d’aquesta edició en imposar-se al noruec Jonas Dammen per 431 a 400 en la darrera eliminatòria.