HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÀLVARO-JOSÉ CARDONA MILLOR JUGADORS DE LA 5A PROVA DEL CIRCUIT   (17.02.2020)
     
 

Álvaro-José Cardona del Joventut Al-Vici de Castelldefels, juntament amb Maribel Monfort de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i Jordi Tubella, també del Joventut Al-vici, han estat els millors classificats de la 5a prova del Circuit Sènior.


Vicens Ventura del CB Penedès es manté com a líder de la classificació, seguit de Jordi Tubella, a qui els bons resultats obtinguts en la 5a prova li han valgut per pujar de la 6a a la 2a posició, el tercer lloc de la classificació provisional és per Pere Tusquellas del CB Granollers, Antonia Rius de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 es manté com a millor jugadora femenina.


Un total de 40 esportistes van prendre par a la cinquena prova celebrada aquest cap de setmana a les instal·lacions de Diverland Les Gavarres de Tarragona. La propera està prevista pels dies 14 i 15 de març a les instal·lacions Ozone - Lleida.


La competició està organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: participants 5a prova



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades