HOME




   
 
BITLLES CATALANES: QUARTA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (26.02.2020)
     
 

Aquest cap de setmana 29 de febrer / 1 de març, se celebra la quarta jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes. Més de 500 bitllaires de totes les edats, representant a 59 clubs de tot el país, es distribuiran en les 18 seus previstes per a l’ocasió.


Dissabte dia 29 hi haurà competició a la Galera (Montsià), Badalona (Barcelonès), el Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Palafrugell (Baix Empordà), i Fogars de la Selva (la Selva). El diumenge dia 1, la competició es traslladarà a les seus de El Perelló (Baix Ebre), Godall (Montsià), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Torelló (Osona), Igualada (Anoia), Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Llofriu (Baix Empordà), Cervera (Segarra), Bellpuig i Tàrrega (Urgell), Ivars (Pla d’Urgell), Benavent de Segrià (Segrià), i repeteix Olius al Solsonès.


La cinquena jornada d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 28/29 de març i serà la última del Circuit Infantil,  mentre que el cap de setmana 9/10 de maig hi haurà la sisena i última jornada dels Circuits Sènior i Sub 25.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada del Circuit Individual a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades