HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – MONTSE SERRA I MANEL SOLSONA LÍDERS EN CATEGORIA SÈNIOR  (03.03.2020)
     
 
Després de disputar-se la 4a jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, la jugadora de l’A.E.C. Vic Bitlles Montse Serra , lidera la classificació sènior femenina, amb una mitjana de 76,22 punts per partida. Segueix a la jugadora osonenca Katia Martín, del C.B. los del Huerto de Cervera, 75,56 de mitjana, i és tercera Ana Maria Muñoz, del C.B. Godall amb 74,83 punts per partida.

En categoria masculina, Manel Solsona del C.B. Ivars d’Urgell és primer amb 79,71 punts de mitjana, seguit de prop per Xavier Mena del C.B. Perxa d’Astor de Sant Feliu de Buixalleu i Jordi Burgas del C.B. Alls Secs Piquen de Mont-ras, amb 79,40 i 78,89 punts de mitjana respectivament.


En aquesta darrera jornada, celebrada el passat cap de setmana 29 de febrer / 1 de març, s’han disputat tres partides, sent els millors bitllaires Montse Serra (Vic Bitlles), amb un total de 252 punts i 24 bitlles, i Koen Balcaen (Olius), amb 247 punts i 22 bitlles. La propera jornada se celebrarà els dies 28/29 de març.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada individual a Bellpuig (Urgell)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades