HOME




   
 
BOWLING: CAP DE SETMANA DECISIU PELS EQUIPS DE TERCERA DIVISIÓ  (06.03.2020)
     
 

Aquest cap de setmana es disputen les darreres jornades de la Lliga Catalana de 3a divisió, a les instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt, dissabte serà el torn dels 6 equips del grup A, mentre que diumenge ho faran els 6 equips del grup B.


Es presenta una jornada emocionant entre els equips del grup A, Joventut Al-Vici de Castelldefels i el CB Seeker’s de Barcelona que encapçalen la classificació amb 108 i 107 punt respectivament, només un aconseguirà l’ascens a 2a divisió. Així mateix els equips, Mediterrània C de Barcelona, Team Ilerdense d’Artesa de Segre i Penedès B de El Vendrell, lluitaran per optar a les dues places per a la final d’ascens.

Pel que fa al grup B, l’equip C del Mediterrània és el que té més opcions amb 114 punts, el segueix el Comarcal B amb 103 punts, l’enfrontament entre els dos equips segurament serà el decisiu, per les places de la final d’ascens la lluita serà entre l’equip C de Terrassa i el Sant Andreu, tot i que l’equip del CB Girona de Salt encara té opcions de plaça.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto:  Mediterrània D


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades