HOME




   
 
BOWLING: JOVENTUT AL-VICI I COMARCAL DIRECTES A 2A DIVISIÓ  (10.03.2020)
     
 
















El passat cap de setmana es van disputar els darrers partits de la lliga de tercera divisió, els equips dels Clubs Joventut Al-Vici de Castelldefels  i Comarcal Bowling Club de Terrassa van assolir l’ascens a segona divisió en erigir-se campions dels grups A i B respectivament. Cap sorpresa en el grup A, l’equip del Joventut format per, Albert Roca,  Francisco Abadal, Jaume Ramisa, Ramon Guasch i Xavier Julià, han liderat la competició des de la primera jornada, obtenint 154 punts, 26 més que el segon equip classificat, el conjunt del Club Seeker’s de Barcelona. Pel que fa als equips del grup B, emoció fins la darrera tirada entre els equips Mediterrània C de Barcelona i Comarcal que es va imposar tant sols per un punt.


Pel que fa als resultats individuals, el millor jugador del grup A, a estat Albert Roca mentre la millor partida ha estat per Francisco Abadal (246), Irene Molera del CB Les Corts de Barcelona, ha estat la millor jugadora individual del grup B, la millor partida l’assolit Miquel Rosas del Comarcal amb 252 pals.


Els equips dels clubs Seeker’s, Team Ilerdense de Bellvís, Mediterrània i Terrassa disputaran la  final d’ascens juntament amb el cinquè classificat dels grups A i B de la segona divisió, encara per determinar.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Joventut Al-Vici B i Comarcal B


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades