HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NAYOX TÀRREGA I IGUALADA LIDEREN ELS GRUPS 4 I 5 DE LA LLIGA CATALANA  (11.03.2020)
     
 

El Auto Nayox Seat Tàrrega lidera el grup 4 amb un total de 44 punts, després d’haver aconseguit 22 victòries i només 2 derrotes en les 24 partides disputades fins a dia d’avui. El segueix a dos punts de distància el Miralcamp, que precisament el proper diumenge 15 de març visitarà la pista del líder del grup. Os de Balaguer és tercer amb 36 punts.


En el grup 5 hi ha més igualtat: I’equip d’Igualada encapçala la classificació amb 34 punts, seguit de l’Olius amb 32. Empatats en tercer lloc hi trobem a los del Huerto de Cervera i al Bellpuig, tots dos amb 30 punts. El Ivars d’Urgell, cinquè, també lluita per les primeres posicions després d’haver aconseguit fins ara 28 punts.




Els grups 4 i 5 de la Lliga Catalana de bitlles estan formats per equips lleidatans més el Igualada. La Lliga Catalana arribarà el proper cap de setmana a la tretzena jornada, i entra en la fase decisiva de la competició que dona dret a participar al Campionat de Catalunya de Clubs el proper 28 de juny a Godall (Montsià).

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Puigverd de Lleida, equip debutant en la competició, i Auto Nayox Seat Tàrrega. Grup 4



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades