BOWLING: TOMAHAWK CAMPIÓ DE LLIGA CATALANA 2ª DIVISIÓ GRUP A   (20.09.2020)

L’equip del Tomahawk Bowling Club de Bellvís, campió de 2ª divisió grup A de la  Lliga Catalana 2019-2020, el conjunt format per Estefan Solé, Daniel Villarroya, Benet Ballespí i Cristian Zueco es van erigir campions, 1 punt per davant de l’equip del CB Penedès de El Vendrell.

L'equip lleidatà va superar els 12 punts que li portava d’avantatge el Penedès i els va superar per un punt en una emocionant partida final que capgirava el marcador, en el darrer enfrontament Tomahawk vencia per 9-1 al Mediterrània, aquest resultat els feia vencedors i relegava al Mediterrània a la 4ª posició també per un punt, el perdien l’oportunitat de disputar la final d’ascens, prevista per diumenge 27.

Classificació final: Tomahawk 124 punts; Penedès 123 punts; Flecha-1 98 punts; Mediterrània A 97 punts; Sweetrade C 84 punts i Nou BC 46 punts. Daniel Villarroya del Tomahawk CB, ha estat el millor jugador individual amb una mitjana de 200,03.

Tomahawk assoleix l’ascens directe a la primera divisió, Penedès i Flecha -1 disputaran la final d’ascens, Mediterrània manté la categoria, Sweetrade C disputarà la final de permanència i el Nou BC, baixa a la 3ª divisió.

Les instal·lacions de Bowling d’Aro va acollir la jornada final de la 2a divisió A, seguint els protocols i mesures de seguretat anti COVID.