HOME




   
 
BOWLING: TOMAHAWK I CATS ASCENS DIRECTE A PRIMERA DIVISIÓ  (23.09.2020)
     
 

Els equips Tomahawk de Bellvis i Cats de Mataró, van assolir l’ascens directe a la primera divisió en proclamar-se campions de grup de segona divisió el passat 19 i 20 de setembre.


Les instal·lacions de Bowling d'Aro a Platja d'Aro, van acollir la 4a jornada de la Lliga corresponent a la temporada 2019-2020.


L’equip lleidatà format per Estefan Solé, Daniel Villarroya, Benet Ballespí i Cristian Zueco es van erigir campions del grup A, en un emocionat darrer enfrontament contra el Mediterrània BC de Barcelona,  que va capgirar el marcador, superant  per 1 punt l’equip del CB Penedès de El Vendrell que fins la darrera partida anava al capdavant de la classificació i relegant al quart lloc al Mediterrània també per un punt. El CB Flecha -1 de Barcelona va ser tercer.


Merescuda victòria del Club Cats de Mataró, líder tota la lliga, Manuel Hernández, Rafael Puig, Pablo Caballero, Pedro López, Pere Escobar i Xavier Comas, va aconseguir un total de 118 punts, el segon lloc i també amb 118 va ser pel CB Barcelona i completant el podi el CB Granollers.


Els equips CB Penedès de El Vendrell, CB Flecha-1 de Barcelona, CB Barcelona, BC Granollers de Montmeló juntament amb el Sweetrade BC “B” de Les Franqueses, disputaran la final d’ascens/permanència a primera el proper diumenge 27 de setembre a les instal·lacions de Bowling Ozone Lleida. Mentre els equips Sweetrade BC “C”, Mediterrània BC “B” de Barcelona, Team Ilerdense de Lleida, Mediterrània BC “D” i Terrassa BC “C”, s’enfrontaran en la final d’ascens/permanència a segona divisió diumenge 27 de setembre a les instal·lacions Ilusiona Girobowling de Salt


A segona divisió hi ha participat un total de 80 esportistes que formaven els 12 equips de tota Catalunya. La competició de lliga està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Tomahawk i Cats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades