HOME

BOWLING: L’EQUIP B SWEETRADE BC GUANYA LA FINAL ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ   (28.09.2020)

El Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses “B”, format per Marina Sarda, Enric Carrió, Rubén Sanz, Víctor Hurtado, Joan i Xavier Piqué, manté la categoria a primera divisió en guanyar la final que es va celebrar ahir diumenge a les instal·lacions de Bowling Ozone de Lleida.

El conjunt del Sweetrade van acabar la jornada invictes amb un total de 43 dels 50 punts en que estaven en joc. El segon lloc va ser per l’equip del Bowling Club Granollers, amb Maria Gómez, Javier Hernández, Antonio Segura, Pere Tusquellas i Joel Tortosa, amb 30 punts, completa el podi el CB Barcelona, amb 29 punts i format per Fernando Sanz, Jorge Ambrós, Òscar Valverde, Raúl García i Xavier Albert.

Juan Serrano del Club Flecha-1 de Barcelona, ha estat el millor jugador de la jornada amb un total de 1408 pals (201,14 de mitjana), mentre Raúl García del CB Barcelona aconseguia la millor partida amb 278 pals.

Amb aquesta final queda definida la primera divisió per la temporada 2020-2021 que juntament amb el Sweetrade i prendran part els equips dels clubs Diamond de Sabadell, Xtreme A de St. Joan Despí, Tomahawk de Bellvís, Cats de Mataró i Comarcal de Terrassa.