HOME




   
 
COPA DEL REI I DE LA REINA DE BOWLING  (02.05.2003)
     
 
Fins al quatre de maig, i organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, se celebra a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona, la Copa de S.M. El Rey i la Copa de S.M. La Reina. Els equips són de sis jugadors i la classificació final és a la suma de tres sèries de 6 partides.

Aquest campionat compta amb la participació de deu equips masculins, set catalans (Diagonal, Barcelona, Speed, Límit, New Strikes, Barneda i Sitges), un gallec (Celta de Vigo), un valencià (Levante) i un madrileny (Capital). Destaquen especialment Diagonal, que defensa el títol, i Límit. El primer te a les seves files 4 jugadors que son als primers llocs del ranking estatal (Marcial Ovide, José Ignacio Estevez, Moisés Pérez i Erwin Pascual) i completa l’equip amb Benet Boira i Ricard Gallego. El Límit presenta una alineació amb tres homes forts al ranking (Lluís Montfort, Daniel Machón i Francisco Rodríguez).

A la Copa de La Reina hi participen quatre equips catalans (Diagonal, Barcelona, Límit i Sitges), un valencià (Levante) i un madrileny (Capital). El Diagonal, que és l’actual campió de la lliga estatal, i el Capital de Madrid, campió de l’anterior edició, surten com clars favorits i presenten la següent alineació: pel Diagonal formen Sandra Torrents, Roser Romero, Irene i Pilar Perales, Marzia Barberini i Maria Jesús Carballo; pel Capital juguen Virginia Esteban, Matilde Parra, Marta Canosa, Pilar Ródenas, Graciela Kraus i Isabel Alario.

Els deu millors jugadors disputen diumenge la final individual, i els campions participaran a la Copa d’Europa individual que se celebrarà el novembre a Viena.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades