HOME




   
 
LA FEDERACIÓ CATALANA PREPARA AQUEST ANY EL FUTUR PROGRAMA ARC DE BOWLING, AMB LA COL•LABORACIÓ DEL CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT I LA FEDERACIÓ DE SUÈCIA󷷷  (02.05.2003)
     
 
La Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha impulsat una iniciativa de la federació per tal preparar les bases per el futur programa ARC de Bowling. Les converses mantingudes pel president Joan Ricart amb Glòria Pallé i Montserrat Genescà, directora i cap de l’Esport Federat del Consell Català respectivament, han reconduït el programa inicial amb moltes possibilitats d’èxit.

Ja s’han iniciat les converses amb la federació de Suècia, primera potencia mundial, per tal de concretar els camps de la col•laboració en els aspectes tècnics de manteniment d’instal•lacions i la formació de joves. També està previst la celebració d’un encontre internacional entre les seleccions absolutes, femenina y masculina, catalana i sueca pel mes de juliol.

Per part de la federació catalana Marcial Ovide, actual campió estatal i cinquè en el darrer campionat d’Europa individual, serà el coordinador del pla i ja s’ha començat la fase d’iniciació de nens. El primer objectiu es donar a conèixer entre els joves l’esport del Bowling, considerat el segon més practicat al món, primer de forma lúdica, i posteriorment començar la tasca de detecció de talents.


BOWLING: 4ª PROVA DE LA COPA D'OR
Del dia 15 al 23 de Febrer, les instal•lacions del BAIX BOWLING de Sant Vicenç dels Horts de Barcelona acolliran la quarta prova de la Copa d'Or.
La Classificació general actual està encapçalada per Marcial Ovide del Club Diagonal amb 300 punts, segon és Santiago Sans (Speed) 299 punts, tercer Raul Gálvez (Mediterrània) 282 punts, quart Alfonso Monés (Diagonal) 221 punts, i cinquè Efraín Fuenzalida (Vallés) 215 punts.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades