BOWLING FINAL ESTATAL COPA D’OR”  (09.03.2003)

MARÍA ÁNGELES ÁLVAREZ I LUIS GARCÍA GUANYADORS DE LA CINQUENA FINAL ESTATAL DE LA COPA D’OR

La jugadora del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, María Ángeles Álvarez Rodríguez (handicap 15) es va imposar a Amparo San Segundo (handicap 7), del Capital Bowling de Madrid, per 394 a 335. La final femenina es va celebrar a dues partides molt igualades, la primera amb un avantatge de la catalana de dos pals (176 a 174) i la segona amb una brillant actuació de la nostra jugadora on es va imposar a la madrilenya per 218 a 161. A la semifinal prèvia María Ángeles Álvarez Rodríguez, primera a la classificació general amb 2277 pals, va guanyar a Sandra Oliva (Seven 3 de Barcelona), quarta classificada amb 2154 pals, i Amparo San Segundo, segona classificada amb 2211 pals va derrotar a Maria del Carmen Ruano (jugadora individual de València), tercera classificada amb 2160 pals.

A continuació s’han classificat: 5.- Luz Graciela Kraus (handicap 13) del Capital Bowling de Madrid amb 2146 pals, 6.- Mercè Burgues (handicap 4) del Club Bowling Barcelona amb 2105, 7.- Isabel Alario (handicap 15) del Capital Bowling amb 2074 pals, 8.- Pilar Hidalgo (handicap 14) del Capital Bowling amb 2061 pals, 9.- Neus Gallego (handicap 15) del Speed Bowling de Viladecans amb 2052 pals, 10.- Cristina Arnedo (handicap 15) del Speed Bowling amb 2035 pals.

En homes Luis García del Club Scuash Bowling Center de València s’imposà a Juan Redondo del Club Levante de València per 419 a 340 en una final marcada per la superioritat del jugador de la capital valenciana. Josep María Puig (handicap 11) del Granollers Bowling Club, classificat en tercera posició amb 2286, es va quedar a les portes de la final per només un pal (383 a 382) en ser derrotat a la semifinal per Luis García (handicap 10), classificat a la segona posició amb 2293 pals. A l’altre semifinal Dionisio Fernández (handicap 15) del Club Azcarraga de València, classificat en primer lloc amb 2357 pals, es va quedar fora de la final després d’una disputada partida, per 371 a 387, amb el quart classificat a la general, Juan Redondo (handicap 8), amb 2216.

Segueixen la classificació masculina els següents jugadors: 5.- José Luis Castro (handicap 10) del Capital Bowling de Madrid amb 2205 pals, 6.- Matías Hidalgo (handicap 10) del Capital Bowling amb 2194 pals, 7.- Héctor García (handicap 10) del Club Bowling Barcelona amb 2187 pals, 8.- Álex Carnero (handicap 15) del Club Mediterrània de Barcelona amb 2185 pals, 9.- José Vicente Murciano (handicap 15) jugador independent de València amb 2180 pals, 10.- Alberto Boils (handicap 15) del Club Levante de València amb 2174.

Mercè Burgues (Barcelona) i Juan Redondo (Levante València) han obtingut les màximes partides scratch amb 247 i 248 respectivament.

El campionat ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bitlles. Els campions participaran a la EUROPEAN GOLD CUP, que se celebrarà a Poznan (Polonia) del 5 al 11 de maig.