HOME




   
 
EL COP A CAMPIÓ DE 1A DIVISIÓ A BARCELONA (BITLLES)  (12.04.2004)
     
 
Quan encara queden quatre jornades per disputar-se, el COP A s’ha proclamat campió a la primera divisió de la lliga de Bitlles Catalanes de Barcelona. Amb 10 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Viladecans A, i havent guanyat totes les partides disputades, el COP A ha demostrat aquesta temporada una gran superioritat. A la cua de la classificació amb només 8 punts es troben els equips del Viladecans B i el Siuranenc B, que semblen els més ferms candidats a baixar a segona divisió, encara que altres equips com el COP C, Guinardó B, Siuranenc A i COP B es troben en zona perillosa.

A segona divisió, el Sagrada Família va obtenir matemàticament l’ascens a primera, tot i perdre la seva primera partida de la temporada contra el Tossal A. L’equip barceloní haurà d’esperar a la propera jornada per proclamar-se campió de segona divisió. L’Igualada A i el Tossal A mantenen un emocionant frec a frec per aconseguir la segona plaça d’ascens a la divisió d’honor, tot i que el Tossal B encara no ha dit la seva última paraula.

La classificació individual està dominada pels jugadors del COP A Jordi Mitjana, Juan García i Daniel García, seguits per Clemente Reviriego de Can Folguera i Miquel Quintín de Viladecans.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades